We waren er!

Het concert "We zijn er nog!" van afgelopen zaterdag 2 oktober was een gave actie. Een behoorlijk gevulde zaal (als je het bekijkt in het licht van de onlangs versoepelde corona maatregelen) heeft genoten van een zeer afwisselend concert. En wij ook! Ook de afterparty was erg gezellig. En nu op naar de kerstdagen!

We zijn er nog!

Al anderhalf jaar ligt het culturele leven grotendeels stil, en al helemaal voor amateurmusici die al jaren hun ziel en zaligheid stoppen in hun band, duo of koor. Het wordt hoog tijd om iedereen te laten weten dat wij er nog zijn! Op 2 oktober 2021 organiseert Inpajoko, samen met de koren Mix en Völle Wille, de bands Les Moustaches, Number9Large en BMB, de duo’s Double6 en Cordow en Leonie Pol een avondvullend programma met voor elk wat wils; van smartlap tot stevige rockmuziek en alles wat daartussen zit. Dit alles gepresenteerd door Ann Kollen. Een avondje Bornse cultuur om van te smullen!

Uiteraard sluiten we de avond af met een kleine afterparty.

De opbrengst van deze avond komt ten goede aan giro 555. Om hen te steunen in de strijd tegen Corona in binnen en buitenland.

Boorn to make music 2018

Wij hebben zondag 25 maart jongstleden als laatste opgetreden tijdens "Boorn to make music". Dit was wederom een geslaagd optreden. Con Brio bedankt voor de goede organisatie.

Nieuwe dirigent Bertus van 't FoortPer 1 januari van dit jaar hebben wij een nieuwe dirigent; Bertus van 't Foort. Bertus heeft veel ervaring met koordirectie en heeft erg veel zin om het stokje van Marjon en Judith over te nemen en met ons het muzikale avontuur aan te gaan.


EN DAT GELDT OOK VOOR ONS!!!Kerst 2017

Tijdens de komende kerstdagen kunnen je ons op diverse data en locaties vinden. Op vrijdag 15 december treden we tussen 17.30 uur en 21.00 uur tijdens Kerstmis in Borne. Een leuk evenement in Oud Borne, waar je ons kunt vinden aan de Oude Kerkstraat, vlak bij de kruising met de Potkampstraat. Op zaterdag 23 december vind je ons tijdens Shopping by Candlelight aan de Nieuwe Kerkstraat, waar we twee keer zullen optreden. Op kerstavond 24 december zingen wij tijdens de viering in de St. Stephanuskerk om 18.00 uur. We hopen je hier te zien; je bent van harte welkom!